Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فتحی نیا روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنااظهارکرد:در راستای الزام قانونی و اجرای بند «ب» ماده 192 قانون برنامه پنجم توسعه و به منظور پایش و کنترل وضعیت آلاینده های پساب و رعایت الزامات زیست محیطی شرکت کشت و صنعت امام خمینی (ره) سیستم پایش آنلاین پساب در محل خروجی پساب تصفیه خانه صنعتی و بهداشتی راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این سیستم پارامترهای کدورت ، PH ، DO و EC به صورت مداوم و لحظه ای مورد سنجش و رصد قرار گرفته و امکان دسترسی به این اطلاعات همواره به صورت آنلاین میسر خواهد بود.
وی ادامه داد: برای راه اندازی این سیستم یک میلیارد ریال هزینه شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شوشتر ادامه داد: شرکت کشت و صنعت امام خمینی (ره) به عنوان نخستین واحد از واحدهای هفت گانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تاکنون در زمینه زیست محیطی اقداماتی از جمله مدیریت و بهینه سازی مصرف آب ، مدیریت پساب و پسماند و صرفه جویی در انرژی را انجام داده است.
وی گفت: تنها مشکل زیست محیطی این شرکت مربوط به آتش زدن مزارع است که عملیات برداشت نیشکر این کشت و صنعت به صورت سبز هدف گذاری شده و روند رو به رشدی را در چند سال اخیر به سمت برداشت سبز داشته و درصدد است میزان برداشت سبز خود را در سال زراعی پیش رو به بیش از 30 تا 40 درصد افزایش دهد.
شرکت کشت و صنعت نیشکر امام خمینی(ره) از جمله واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بوده که در 30 کیلومتری جنوب شوشتر و در بخش شعیبیه واقع شده است.
7159/ 6037
خبرنگار: ایمان صادقی حسنوند ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب یزد

پس از انتقاد محمدصالح جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ از وضعیت رها شده پساب یزد و احتمال بروز مشکلاتی برای مردم شاهدیه، زارچ و اشکذر، نشست تعیین تکلیف این منطقه برای رفع مشکل موجود، با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب و شرکت آب منطقه‌ای استان در دفتر این نماینده برگزار شد.

مدیرعامل آبفای استان یزد و شرکت آب منطقه‌ای استان هر یک به بیان گزارشی از وضعیت پساب و میزان اختصاص یافته به مجموعه‌های مختلف ارائه کردند.

جوکار در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و بخشی هم در منطقه رسوب می‌کند.

وی افزود: ۱۰۰ لیتر بر ثانیه از پساب به شرکتی تعلق دارد که فاضلاب شهر یزد را تکمیل خواهد کرد.

این نماینده ادامه داد: شرکت‌هایی که پساب به آن تخصیص یافته، اگر میزان مشخص شده را انتقال ندهند، علاوه بر جریمه، تخصیصی آنها به صورت تغذیه سفره‌های زیرزمینی به صورت مصنوعی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و موسسه کوثر انجام پذیرد.

جوکار اظهار داشت: در خصوص تعیین تکلیف بخش باقی مانده دیگر از این پساب نیز مقرر شد به صاحبان تخصیص اخطار داده شود تا نسبت به انتقال آن در اسرع وقت اقدامات لازم را دنبال کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • (عکس) قوی‌ترین مردان نیشکر
  • قوی‌ترین مردان نیشکر